Palvelunestohyökkäykset ovat viime aikoina nousseet monenlaisten organisaatioiden riskilistalla korkeammalle. Palvelunestohyökkäyksiin on ehkä varauduttu, mutta DDoS-hyökkäykseen varautumista ei ole harjoiteltu, ei prosessi- eikä teknisestä näkökulmasta. Asiakkaana palveluita saatetaan haluta testata esim. SLA:n toimivuuden näkökulmasta tai erilaisten laitekonfiguraatioiden näkökulmasta.
DDoS-testaaminen soveltuu tehtäväksi yhteisöllisellä panostuksella mutta se on myös oiva keino yhdistää yhteisöllinen ja ammattimainen testaaminen. DDoS-testaaminen on luonteeltaan aina ns. private bug bounty - vain erikseen mukaan kutsutuille.
Maailmalla jo suosittu, nykyaikainen lähestymistapamme kyberturvallisuuden parantamiseksi on tuoda yksittäisistä ja itsenäisistä tietoturvatestaajista koostuva hakkerijoukko sekä nykyaikaiseen ajattalutapaan kykenevät ja tietoturvansa vakavasti ottavat organisaatiot yhteen - sekä tuoda molempien tarjoamat mahdollisuudet toistensa hyödynnettäviksi. Hackrfi hyödyntää tätä samaa idelogiaa tavallisten bug bountyjen eli verkko-/mobiilisovellusten ja -palveluiden tietoturvatestaamisen lisäksi yhteisöllisessä DDoS-testauksessa.
Hyödynnä hakkeriyhteistön tietotaitoa - suojaa päivittäistä toimintaasi kehittämällä ympäristösi kypsyyttä, parantamalla suojaustasoa ja hallitsemalla haavoittuvuuksia. Haavoittuvuuspalkinto-ohjelman avulla maksat vain todellisista tuloksista.
Liity »Hakkereille yhteisöllinen DDoS-testaus tarjoaa mahdollisuuden laillisesti kokeilla sellaisia asioita joita ei muuten voisi kokeilla lain tällä puolen. Lain tämä puoli tietenkin tarkoittaa, että kaikenlaiset laittomat bottiverkot ovat testeissä täysin kiellettyjä.
Liity »