OHJELMAT

Alla näet käynnissä olevat julkiset Hackrfi-palveluun kuuluvat haavoittuvuuspalkinto-ohjelmat, ohjelman järjestävän organisaation, mahdollisen palkkionmaksuvälin sekä ohjelman keston. Lue kunkin ohjelman tarkempi kuvaus ja säännöt ohjelmakohtaiselta sivulta. Raportoi haavoittuuvuudet raportointiportaalin kautta, jonka sisäänkirjautumisnappi on sivuston oikeassa yläkulmassa.

AVOIN OHJELMA

Avoin ohjelma | VERO - OmaVero

OmaVerossa voit hoitaa lähes kaikki veroasiat.

100€ - 30.000€

19.2.2020 klo 18:00 - toistaiseksi

KUTSUOHJELMA

Kutsuohjelma | VERO - Tulorekisteri

Tulorekisteri on sähköinen tietokanta, joka otettiin käyttöön 1.1.2019. Tulorekisterin tarkoitus on yksinkertaistaa työnantajien ilmoittamisvelvollisuuksia. Työnantajat tai heidän valtuuttamansa tahot (esim. tilitoimistot) ilmoittavat tulorekisteriin maksamansa palkat ja muut tulot. Tiedot ilmoitetaan tulorekisteriin yksilötasolla, reaaliaikaisesti ja maksukohtaisesti. Tulorekisteri välittää ilmoitetut tiedot tietojen käyttäjille, joita ovat esimerkiksi Verohallinto, Kela ja työeläkelaitokset.

100€ - 30.000€

28.10.2019 - toistaiseksi

JULKINEN OHJELMA

Julkinen ohjelma | Suomen Ostohyvitys Oy | Bonusway Bug Bounty

Bonusway on suomalainen verkkopalvelu, joka maksaa ostohyvitystä käyttäjiensä tekemistä verkkokauppaostoksista. Kehittämällämme verkkopalvelulla ja sen luotettavuudella on merkitystä asiakkaillemme ja meille. Bug bounty -ohjelman avulla haluamme varmistaa palvelun laadun ja turvallisuuden sekä palkita liiketoimintamme kannalta tärkeistä tietoturvahavainnoista.

50€ - 5.000€

18.09.2018 - Toistaiseksi tauolla

Hackrfi bounty

Julkinen ohjelma | Hackrfi Oy

Hackrfi Oy:n oma haavoittuvuuspalkinto-ohjelma. Näytämme esimerkkiä muille ja palkitsemme merkittävistä haavoittuvuuksista, jotka löytyvät hackr.fi -sivustoltamme.

Tavarapalkkio

12.9.2016 - 31.12.2020

Haluatko tietoturvatestaajaksi?

Luo tunnus raportointiportaaliimme, sieltä pystyt tekemään raportteja avoimiin ohjelmiin.