OHJELMAT

Alla näet käynnissä olevat julkiset Hackrfi-palveluun kuuluvat haavoittuvuuspalkkio-ohjelmat, ohjelman järjestävän organisaation, mahdollisen palkkionmaksuvälin sekä ohjelman keston. Lue kunkin ohjelman tarkempi kuvaus ja säännöt ohjelmakohtaiselta sivulta. Raportoi haavoittuuvuudet raportointiportaalin kautta, jonka sisäänkirjautumisnappi on sivuston oikeassa yläkulmassa.

AVOIN OHJELMA

Avoin ohjelma | Ulkoministeriö

Testauksen kohteina ovat ensisijaisesti verkkopalveluita, jotka ovat jokaisen käytettävissä suoraan internetistä.

100€ - 5 000€

22.9.2021 klo 09:00 - toistaiseksi

AVOIN OHJELMA

Avoin ohjelma | VERO - OmaVero

OmaVerossa voit hoitaa lähes kaikki veroasiat.

100€ - 30 000€

OHJELMA ON PÄÄTTYNYT

KUTSUOHJELMA

Kutsuohjelma | VERO - Tulorekisteri

Tulorekisteri on sähköinen tietokanta, joka otettiin käyttöön 1.1.2019. Tulorekisterin tarkoitus on yksinkertaistaa työnantajien ilmoittamisvelvollisuuksia. Työnantajat tai heidän valtuuttamansa tahot (esim. tilitoimistot) ilmoittavat tulorekisteriin maksamansa palkat ja muut tulot. Tiedot ilmoitetaan tulorekisteriin yksilötasolla, reaaliaikaisesti ja maksukohtaisesti. Tulorekisteri välittää ilmoitetut tiedot tietojen käyttäjille, joita ovat esimerkiksi Verohallinto, Kela ja työeläkelaitokset.

100€ - 30 000€

OHJELMA ON PÄÄTTYNYT

Hackrfi bounty

Avoin ohjelma | Hackrfi Oy

Hackrfi Oy:n oma haavoittuvuuspalkkio-ohjelma. Näytämme esimerkkiä muille ja palkitsemme merkittävistä haavoittuvuuksista, jotka löytyvät hackr.fi -sivustoltamme.

Tavarapalkkio

12.9.2016 - toistaiseksi

Haluatko tietoturvatestaajaksi?

Luo tunnus raportointiportaaliimme, sieltä pystyt tekemään raportteja avoimiin ohjelmiin.