OHJELMAT

Alla näet käynnissä olevat julkiset Hackrfi-palveluun kuuluvat haavoittuvuuspalkinto-ohjelmat, ohjelman järjestävän organisaation, mahdollisen palkkionmaksuvälin sekä ohjelman keston. Lue kunkin ohjelman tarkempi kuvaus ja säännöt ohjelmakohtaiselta sivulta. Ohjelmakohtaisen sivun kautta voit myös raportoida havaintosi.

Julkinen ohjelma

Julkinen ohjelma | Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä CSC | MPASSid Bug Bounty

Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä CSC - Tieteen tietotekniikan keskuksen MPASSid Bug Bounty -haavoittuvuuspalkinto-ohjelma. Nykyaikainen, suuria oppilasmääriä kattava opetus vaatii helpon ja aikaa säästävän tavan kirjautua lukuisiin koulujen käyttämiin palveluihin. Siksi on kehitetty OKM:n omistama MPASSid. MPASSid on tunnistusjärjestelmä, joka mahdollistaa kirjautumisen oppilaitosten palveluihin yhden käyttöliittymän kautta. Tällä hetkellä sen parissa on jo yli 100 000 oppilasta ja vajaa 9000 opettajaa.

100€ - 10.000€

21.9.2018 klo 15 - 21.03.2019

JULKINEN OHJELMA

Julkinen ohjelma | Suomen Ostohyvitys Oy | Bonusway Bug Bounty

Bonusway on suomalainen verkkopalvelu, joka maksaa ostohyvitystä käyttäjiensä tekemistä verkkokauppaostoksista. Kehittämällämme verkkopalvelulla ja sen luotettavuudella on merkitystä asiakkaillemme ja meille. Bug bounty -ohjelman avulla haluamme varmistaa palvelun laadun ja turvallisuuden sekä palkita liiketoimintamme kannalta tärkeistä tietoturvahavainnoista.

50€ - 5.000€

18.09.2018 - Toistaiseksi

Kutsuohjelma

Kutsuohjelma | Verohallinto | OmaVero Bug Bounty

Verohallinnon OmaVero Bug Bounty -haavoittuvuuspalkinto-ohjelma. Verkkopalveluiden ja sähköisen asioinnin luotettavuus ja turvallisuus on Verohallinnolle hyvin tärkeää. Bug bounty -ohjelman avulla Verohallinto pyrkii saamaan tietoonsa mahdollisia merkittäviä haavoittuvuuksia, jotka löytyvät ohjelman kohteena olevasta sähköisestä OmaVero-palvelusta. Ohjelma on kutsuohjelma, joten halutessasi osallistua ohjelmaan voit anoa pääsyä mukaan. Ohjelmaan pääseminen edellyttää sähköistä tunnistautumista sekä perussääntöjen hyväksynnän sähköisellä allekirjoituksella. Itse OmaVero-palvelun käyttö edellyttää myös sähköistä tunnistamista.

100€ - 30.000€

02.10.2017 - 31.12.2018

Hackrfi bounty

Julkinen ohjelma | Hackrfi Oy

Hackrfi Oy:n oma haavoittuvuuspalkinto-ohjelma. Näytämme esimerkkiä muille ja palkitsemme merkittävistä haavoittuvuuksista, jotka löytyvät hackr.fi -sivustoltamme.

Tavarapalkkio

12.9.2016 - 31.12.2020

Haluatko tietoturvatestaajaksi?

Luo tunnus raportointiportaaliimme, sieltä pystyt tekemään raportteja avoimiin ohjelmiin.