OHJELMAT

Alla näet käynnissä olevat julkiset Hackrfi-palveluun kuuluvat haavoittuvuuspalkinto-ohjelmat, ohjelman järjestävän organisaation, mahdollisen palkkionmaksuvälin sekä ohjelman keston. Lue kunkin ohjelman tarkempi kuvaus ja säännöt ohjelmakohtaiselta sivulta. Ohjelmakohtaisen sivun kautta voit myös raportoida havaintosi.

Kutsuohjelma

Kutsuohjelma | Väestörekisterikeskus | Suomi.fi Bug Bounty

Väestörekisterikeskuksen Suomi.fi Bug Bounty -haavoittuvuuspalkinto-ohjelma. Suomi.fi on verkkopalvelu, josta löytyvät julkiset palvelut ja tietoa eri tilanteisiin niin kansalaisille kuin yrityksillekin. Suomi.fi tarjoaa julkisen hallinnon asiakkaille pääsyn omiin tietoihin sekä sähköisiin viesteihin ja valtuuksiin helposti yhdestä paikasta. Palvelun turvallisuus on Väestörekisterikeskukselle tärkeää, joten haluamme palkita ihmisiä, jotka tuovat tietoomme palvelusta löytyviä tietoturvaongelmia. Ohjelma on kutsuohjelma, joten halutessasi osallistua ohjelmaan voit pyytää mukaan pääsyä. Ohjelmaan pääseminen edellyttää sähköistä tunnistautumista sekä perussääntöjen hyväksynnän sähköisellä allekirjoituksella.

100€ - 30.000€

12.2.2018 - 12.08.2018

Kutsuohjelma

Kutsuohjelma | Verohallinto | OmaVero Bug Bounty

Verohallinnon OmaVero Bug Bounty -haavoittuvuuspalkinto-ohjelma. Verkkopalveluiden ja sähköisen asioinnin luotettavuus ja turvallisuus on Verohallinnolle hyvin tärkeää. Bug bounty -ohjelman avulla Verohallinto pyrkii saamaan tietoonsa mahdollisia merkittäviä haavoittuvuuksia, jotka löytyvät ohjelman kohteena olevasta sähköisestä OmaVero-palvelusta. Ohjelma on kutsuohjelma, joten halutessasi osallistua ohjelmaan voit anoa pääsyä mukaan. Ohjelmaan pääseminen edellyttää sähköistä tunnistautumista sekä perussääntöjen hyväksynnän sähköisellä allekirjoituksella. Itse OmaVero-palvelun käyttö edellyttää myös sähköistä tunnistamista.

100€ - 30.000€

02.10.2017 - toistaiseksi

KUTSUOHJELMA

Kutsuohjelma | Suomen Ostohyvitys Oy | Bonusway Bug Bounty

Bonusway on suomalainen verkkopalvelu, joka maksaa ostohyvitystä käyttäjiensä tekemistä verkkokauppaostoksista. Kehittämällämme verkkopalvelulla ja sen luotettavuudella on merkitystä asiakkaillemme ja meille. Bug bounty -ohjelmamme on kesätauolla. Tervetuloa sillä aikaa tutustumaan palveluumme!

- €

Ohjelma on tauolla 01.09.2018 asti

Hackrfi bounty

Julkinen ohjelma | Hackrfi Oy

Hackrfi Oy:n oma haavoittuvuuspalkinto-ohjelma. Näytämme esimerkkiä muille ja palkitsemme merkittävistä haavoittuvuuksista, jotka löytyvät hackr.fi -sivustoltamme.

Tavarapalkkio

12.9.2016 - 31.12.2017

Ilmoittaudu tietoturvatestaajaksi

Jätä sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme, kun uusi ohjelma alkaa