DVV HackDay

HackDay | DVV | DVV HackDay

Hackdayn kohteena on digitaalisen lompakon sähköinen tunnistautuminen (iOS ja Android).

potissa 10 000€

12.11.2022 klo 09:00-17:00 Helsingissä Goforen tiloissa Urho Kekkosen katu 7 B

Ilmoittaudu yksin tai tiimillä sähköpostitse 17.10. alkaen osoitteeseen: hackday@hackr.fi

Digi ja väestötietovirastosta lyhyesti

Digi- ja väestötietovirasto edistää yhteiskunnan digitalisaatiota, turvaa tietojen saatavuutta ja tarjoaa palveluja asiakkaiden elämäntapahtumiin. Digi- ja väestötietoviraston tehtävänä on osaltaan näyttää suuntaa, uudistaa yhteiskuntaa ja tukea kansalaisten asiointia julkisen hallinnon kanssa. Tavoitteenamme on tehdä Suomesta entistä sujuvammin toimiva yhteiskunta. Tässä digitalisaatio on yksi keskeinen keino.

OHJELMAN PÄÄKOHDAT

Tietoturvatutkimuksen kohteena on:

Digi- ja väestötietovirasto kehittää ratkaisua digitaalisen henkilöllisyyden uudistuksessa yhdessä Poliisin kanssa, osana valtiovarainministeriön hanketta. Kehitystyön tuloksena valmistuu uusi, turvallinen mobiilisovellus henkilöllisyyden osoittamiseen käynti- ja verkkoasioinnissa julkisten ja yksityisten toimijoiden palveluissa.

Yleiset säännöt joita jokaisen ohjelman osallistujan tulee noudattaa on listattu alla:

  • Ohjelma on avoin täysi-ikäisille Suomen kansalaisille. Palkkioita maksetaan sellaisille henkilöille, joilla on suomalainen pankkitili ja verokortti.
  • Palkkio maksetaan työkorvauksena ja sen maksaa Hackrfi. Palkkion maksamisen edellytyksenä on verokortin toimittaminen Hackrfi:lle

     

Haluatko tietoturvatestaajaksi?

Luo tunnus raportointiportaaliimme, sieltä pystyt tekemään raportteja avoimiin ohjelmiin.