TIETOA MEISTÄ

Hackrfi Oy on 2016 perustettu, Suomen ja Pohjois-Euroopan ensimmäinen yhteisöllisen haavoittuvuuksien koordinoinnin ja tietoturvatestaamisen eli bug bounty -ohjelmien hallinnointiin erikoistunut yritys. Yrityksen taustahenkilöinä on suomalaisia tietoturva-alan kokeneita ja tunnettuja nimiä. Tuomme suomalaiset huippuhakkerit ja tietoturvallisuutensa vakavasti ottavat organisaatiot yhteen sekä toimimme yhteyspisteenä kumpaankin suuntaan.

HACKRFI OY

Seuraavan sukupolven tietoturvatestausta. Palveluna.

2016

Tietoturvaa tähän päivään

Hackrfin avulla päivität järjestelmäsi tietoturvan ajantasalle nykyaikaisella lähestymistavalla.

30+

Yhteensä kokemusta tietoturvallisuudesta

Hackrfin taustahenkilöillä on yhteenlaskettuna yli 30 vuoden kokemus suomalaisten organisaatioiden tietoturvallisuuden kehittämisestä.

100+

Suoritettuja tietoturvatestauksia

Olemme suorittaneet tietoturvauramme aikana yli 100 tietoturvatestausta, joten ohjelmasi on todellisten ammattilaisten käsissä.

Hackrfi taustahenkilöt

Thomas Malmberg

"Minulla on yli 7 vuotta puhdasta tietoturva-alan kokemusta. Toimin riskienhallinta- ja tietoturvakonsulttina (CRISC, CISA) ja olen mm. LähiTapiolan Bug Bounty -ohjelman koordinaattori."

Lea Viljanen

"Olen tietoturvakonsultti (CISSP & GSNA) yli 20 vuoden kokemuksella. Olen tehnyt yli 100 tietoturvatarkastusta vaativissakin ympäristöissä."

Haluatko tietoturvatestaajaksi?

Luo tunnus raportointiportaaliimme, sieltä pystyt tekemään raportteja avoimiin ohjelmiin.