MITÄ TEEMME | YHTEISÖLLISTÄ TIETOTURVATESTAAMISTA

Hackrfi on Suomen ja Pohjois-Euroopan ensimmäinen yhteisöllisen haavoittuvuuksien koordinoinnin ja tietoturvatestaamisen hallinnointiin erikoistunut yritys. Yrityksen taustahenkilöinä on suomalaisia tietoturva-alan kokeneita ja tunnettuja nimiä.

Yhteisöllisen tietoturvatestaamisen palvelumme kattavat sovellusten ja palveluiden testaamisen haavoittuvuuspalkinto-ohjelman eli bug bountyn avulla sekä palvelunestohyökkäysten torjumiskyvykkyyden testaamisen yhteisöllisen DDoS-testauksen avulla. Molemmissa käytämme osaavaa hakkeriyhteisöä, joka tuo asiakkaittemme näkökulmasta sopivaa satunnaisuutta ja innovatiivisuutta, jota muuten voi olla vaikea saada.

Haavoittuvuuspalkinto-ohjelma Hackrfin avulla

Valmiit Suomen lakien ja yksityisyydensuojan vaatimusten mukaiset säännöt ja toteutustavat, laaja joukko osaavia hakkereita valmiina, asiantuntija-apu löydösten validointiin, kommunikaatio- ja kontaktipiste organisaation ja hakkeriyhteisön välillä - keskityt oleelliseen, säästät resursseja ja pystyt käynnistämään ohjelman turvallisesti ilman raskaita alkuvalmisteluita.

Yhteisöllinen DDoS-testaus Hackrfin avulla

Hallittua ja laadukasta DDoS-testausta: koordinoitu ja suunniteltu kokonaisuus, tunnistetut testaajat, etukäteen sovitut pelisäännöt kaikkien osapuolten turvaksi, monipuoliset ja innovatiiviset testausmenetelmät. Yhteisöllinen DDoS-testaus yhdistettynä ammattimaiseen testaamiseen Hackrfin johdolla ja ohjaamana, tarjoaa luovan sekoituksen erilaista testaamista sekä sopivan määrän satunnaisuutta.

Yhdistävä tekijä

Maailmalla jo suosittu, nykyaikainen lähestymistapamme kyberturvallisuuden parantamiseksi on tuoda yksittäisistä ja itsenäisistä tietoturvatestaajista koostuva hakkerijoukko sekä nykyaikaiseen ajattalutapaan kykenevät ja tietoturvansa vakavasti ottavat organisaatiot yhteen - sekä tuoda molempien tarjoamat mahdollisuudet toistensa hyödynnettäviksi. Hackrfi hyödyntää tätä samaa idelogiaa tavallisten bug bountyjen eli verkko-/mobiilisovellusten ja -palveluiden tietoturvatestaamisen lisäksi yhteisöllisessä DDoS-testauksessa.

Organisaatiot

Hyödynnä hakkeriyhteistön tietotaitoa - suojaa päivittäistä toimintaasi kehittämällä ympäristösi kypsyyttä, parantamalla suojaustasoa ja hallitsemalla haavoittuvuuksia. Haavoittuvuuspalkinto-ohjelman avulla maksat vain todellisista tuloksista.

Liity »

Hakkerit

Testaa, opi ja ansaitse - samalla parannat organisaatioiden tietoturvallisuuden tilaa ja olet osaltasi turvaamassa heidän päivittäistä toimintaa. Ahkeruus ja taidot palkitaan - go for it!

Liity »

Ympäristösi heikkouksia suurella todennäköisyydellä joku on jo kokeillut ja tulee kokeilemaan. Hyödynnä sitä joukkoa, joka testaa web-palveluitanne samoin tekniikoin, mutta teitä auttaakseen eikä löydöksiä hyödyntääkseen pahantahtoisesti tai toimintaanne häiritäkseen.

Haavoittuvuuspalkinto-ohjelman avulla pystyt kontrolloimaan haavoittuvuuksiin liittyviä kustannuksia, kun maksat palkkioita vain aidoista tuloksista samalla vähentäen riskiä tietomurtojen ja vastaavien tuomista kustannuksista. Hackrfin bug bounty -ohjelma auttaa kehittämään teille tärkeän IT-ympäristönne turvallisuuden tasoa ennen kuin kyberrikolliset tai vastaavat löytävät murtautumiskeinot ympäristöönne. Yhteisöllisen DDoS-testauksen avulla pystyt varautumaan palvelunestohyökkäyksiin esimerkiksi sekä prosessi- että teknisestä näkökulmasta.

Kauttamme järjestetty yhteisöllinen tietoturvatestaus on nopeaa ja vaivatonta. Saat mahdollisuuden laadukkaaseen toteutukseen, valmiin kontaktipinnan laaja-alaiseen sekä osaavaan hakkeriyhteisöön ja kokeneiden suomalaisten tietoturva-ammattilaisten avun ohjelman läpivientiin esimerkiksi löydösten validointiin sekä hakkerien suuntaan tapahtuvaan kommunikointiin liittyen.

Haluatko tietoturvatestaajaksi?

Luo tunnus raportointiportaaliimme, sieltä pystyt tekemään raportteja avoimiin ohjelmiin.